Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε μία υπέροχη βραδιά το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 06.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Αμμουδιάς πραγματοποιήθηκε η 3η γιορτή φυστικιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Αμμουδιάς με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο για μια άλλη φορά υποστήριξε την εκδήλωση.

SAMSUNG CSC

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδιάς κ. Μαρίγκος Δημήτριος, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς ως προς την ενθάρρυνση των καλλιεργητών για περαιτέρω αύξηση της παραγωγής του φυστικιού αλλά και την στήριξη των επιχειρηματιών και άλλων αρμόδιων φορέων της περιοχής.

076

Αρκετός και ο κόσμος που παρευρέθηκε και φέτος στην εκδήλωση, όπου παρακολούθησε τις χορευτικές εκδηλώσεις και στη συνέχεια γεύτηκε άφθονο φυστίκι που πρόσφεραν τα κορίτσια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδιάς καθώς επίσης έδιναν μπουκίτσες από το φημισμένο με πολλές ποικιλίες φυστικοβούτυρο από φυστίκια Αμμουδιάς.

097

Στο πάγκο της έκθεσης υπήρχε για πρώτη φορά το νέο φυστικοβούτηρο με πραλίνα φυστικιού αλλά και το φημισμένο αλατισμένο και τηγανισμένο φυστίκι πίνατς με γεύση μπάρμπεκιου

055

Συμμετείχαν στην εκδήλωση με τις χορευτικές ομάδες τους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης» Βαλτερού Σερρών, ο Σύλλογος Άνω Πορροϊων, ο Σύλλογος Φίλων Βλάχων Λαϊλιά Σερρών και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών.

135

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμουδιάς ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Πηγή DRAMAnia.gr